Nou Biberon anti-colici 260 ml

Biberon anti-colici 260 ml

10086

Biberon anti-colici 260 ml

Atentie: Ultimele bucati in stoc!

56,00 lei

Detalii produs

Biberon anti-colici 260 ml
Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda sa hraniti copilul cu laptele matern pana la 6 luni. Insa, daca ati ales hrana cu biberonul, este important sa alegeti unul care sa reduca colicii si sa evite durerile de urechi. Biberonul BebeduE Medic este testat clinic si a trecut cele mai rigroase controale de calitate pentru a oferi tot ce e mai bun copilului tau.
Datorita sistemului de flux continuu, hranirea este foarte asemanatoare cu alaptarea, iar digestia mai sanatoasa si mai naturala. Sistemul anti-colici permite aerului sa intre si sa circule printr-un tub de ventilare pana la capatul biberonului, prevenind formarea bulelor de aer. Senzorul de temperatura va anunta daca temperatura lichidului depaseste 37 grade.
Caracteristici:
Sistem anti-colici si stem de flux continuu, pentru a reduce infectia la ureche,
Gura larga pentru umplere usoara si curatare,
Design anatomic pentru prindere usoara si confort maxim.
Capacitate - 260 ml.
Recomandat de la 3 luni.
 

Acest biberon este fabricat din PES (Polietersulfona). Biberoanele din PES sunt extra rezistente si se curate cu usurinta.
Diferenta dintre biberoanele PES si PP:
- PES: culoarea mierii, transparent, rezistent la temperartura inalta, rezista pana la 180 grade, rezistent la lovituri, extra durabil, usor de curatat, durata lunga de utilizare
- PP: culoare alba, semitransparent, rezistent la temperatura medie, rezista pana la 110 grade, rezistenta scazuta la lovituri, durata medie de utilizare.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Biberon anti-colici 260 ml

Biberon anti-colici 260 ml

Biberon anti-colici 260 ml