Nou Marsupiu Coral N20 Zaffiro

Marsupiu Coral N20 Zaffiro

AN-CR-20

Marsupiu Coral N20 Zaffiro

Atentie: Ultimele bucati in stoc!

298,00 lei

Detalii produs

Marsupiul ergonomic Coral Zaffiro este destinat parintilor care apreciaza confortul si contactul apropiat cu cei mici. Acesta poate fi folosit incepand cu varsta de 3 luni pana la 2 ani (de la 4,5 kg la 15 kg).
Constructia ergonomica si sistemul usor de reglare al centurilor face acest marsupiu potrivit oricarui parinte si permite purtarea copilului in pozitia cu fata spre parinte.
Purtarea copilului in marsupiu creste legatura puternica dintre copil si parinte si garanteaza o dezvoltare fizica si emotionala corecta. Marsupiul are o constructie speciala astfel incat picioarele copilului sunt pozitionate la un unghi de 40 grade, o pozitie care ajuta la dezvoltarea corecta a spatelui, a soldurilor, a bazinului si a coloanei vertebrale.
Marsupiul are un sezut mare si confortabil, cu un insert pentru cei mai mici bebelusi.
Datorita centurilor reglabile nu este nevoie sa scoateti copilul din marsupiu atunci cand alaptati.
Trebuie doar sa ajustati un pic centurile, iar dupa ce copilul termina de mancat reglati centurile in pozitia initiala. Avantajele suplimentare ale acestui marsupiu sunt bavetica, care protejeaza hainele, aparatoarele de centuri, care acopera cataramele si centura lata de pe spatele parintelui distribuie uniform greutatea copilului. Marsupiul este fabricat in conformitate cu cele mai recente standarde de siguranta, si sunt folosite materiale anti-alergice certificate OEKO-TEX 100.
La crearea acestui marsupiu au participat atat mamici cat si medici specializati pentru a face un produs sigur si confortabil atat pentru parinte, cat si pentru cei mici.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Marsupiu Coral N20 Zaffiro

Marsupiu Coral N20 Zaffiro

Marsupiu Coral N20 Zaffiro