Nou Marsupiu Banana N11 Zaffiro

Marsupiu Banana N11 Zaffiro

AN-NZ-11E

Marsupiu Banana N11 Zaffiro

Atentie: Ultimele bucati in stoc!

145,00 lei

Detalii produs

In incercarea de a satisface nevoile copilului dumneavoastra, am creat marsupiul Banana. Puteti transporta copilul din prima zi a vietii sale, oferindu-i sentimentul de siguranta si protectie. Banana, un produs unic de felul sau, este caracterizat prin confort si o utilizare simpla.
Un suport din burete va permite sa puneti copilul atat in pozitia de culcat, foarte recomandata de medici pana la varsta de 3 luni, cat si in pozitia de sezut. Marginile moi si captusite cu un snur va permite sa reglati marsupiul in functie de nevoile copilului dvs, iar centura lata va asigura stabilitate. Acest marsupiu este confortabil si pentru parinti, deoarece copilul se afla in siguranta.
Designul original si utilizarea materialelor de calitate face ca acest marsupiu sa satisfaca si cele mai exigente cerinte. Marsupiile WOMAR sunt fabricate in conformitate cu standardele europene de siguranta. Conform reglementarilor, marsupiile sunt supuse la diferite teste. Materialele folosite in procesul de productie au certificatele de igiena, care asigura ca tesaturile sunt de inalta calitate, si sunt sigure pentru sanatatea copilului. Material exterior - 100% poliester Material interior - 90% bumbac, 10% poliester, Material de continut - 100% poliester. Recomandat pentru nou nascuti (de la 3,5 kg la 13 kg)
Pozitii: 1.Copil in pozitia culcat
2.Copil asezat cu fata spre parinte.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Marsupiu Banana N11 Zaffiro

Marsupiu Banana N11 Zaffiro

Marsupiu Banana N11 Zaffiro